Jarkko Kurvinen

Yrittäjä, puhuja, kouluttaja, tietokirjailija

Jarkko Kurvinen auttaa yrityksiä ja asiantuntijoita rakentamaan myynti- ja markkinointikoneistoja sekä toimii asiakasyrityksissä ulkoistettuna markkinointipäällikkönä joko jatkuvana palveluna tai vuokraresurssina.

Markkinointitoimisto Plutoni Oy:n perustaja Jarkko tunnetaan myös innostavana kouluttajana ja tietokirjailijana. Hänet on valittu Hämeen maakunnalliseksi vuoden nuoreksi yrittäjäksi 2019. Hän on kirjoittanut vuoden parhaana markkinointikirjana palkitun Blogimarkkinointi-kirjan (Talentum 2011) viestintäkouluttaja Katleena Kortesuon kanssa sekä ajankohtaisen Mielipidejohtaja-kirjan (Talentum 2014) MARKin toimitusjohtajan Lauri Sipilän kanssa, 2015-2017 TOP5-kirjaksi valitun B2B-markkinoinnin ja -myynnin pelikirjan (Kauppakamari 2016) Mikko Sepän kanssa sekä uusimpana Henkilöbrändi (Alma Talent 2017) Ville Tolvasen ja Tom Laineen kanssa.

Kesällä 2020julkaistaan voittavan yrityskulttuurin rakentamisesta kertova Paras työpaikka ikinä! -kirja (Kauppakamari 2020) yhdessä Tom Laineen kanssa.

SEURAA SOMESSA

KYSY PUHUJAKSI

Lataa kuvat verkko- ja printtikoossa

CC-BY-SA Mikaela Holmberg

Web

jarkkokurvinen-mielipidejohtaja
jarkkokurvinen-mielipidejohtaja-mv
jarkkokurvinen-ajatusjohtaja
jarkkokurvinen-ajatusjohtaja-mv

Printti

jarkko kurvinen
jarkko kurvinen