Rakennamme yrityksesi myynti- ja markkinointikoneiston tuloksentekijäksi

Tuomme markkinoinnin ja myynnin parhaat strategiat, toimintamallit ja työkalut käyttöösi. Tutustu ajatuksiimme blogissamme ja katso, miten voisimme auttaa sinua markkinoinnissa.

AUTAMME

Autamme yrityksiä ja asiantuntijoita rakentamaan rakastettavia myynti- ja markkinointikoneistoja sekä toimimme asiakasyrityksissä palveluna vauhdittaen muutoshankkeiden läpivientiä joko projektipohjaisesti tai jatkuvana palveluna.

Puhumme modernista myynnistä ja markkinoinnista sekä asiakaskokemuksesta useilla eri foorumeilla ja olemme sopiva sparrauskumppani tarpeisiisi, kun tavoittelet tasonnostoa.

YRITYKSESTÄ

Autamme sinua rakentamaan parempaa yritystä ja kasvattamaan liiketoimintasi.

Olemme erikoistuneet moderniin myyntiin ja markkinointiin, rakastettavaan asiakkaan matkaan ja asiakaskokemukseen sekä vaikuttavaan viestintään, jolla saadaan aikaan haluttu käyttäytymisen muutos.

TOINEN MIELIPIDE

Voimmeko auttaa sinua? Kutsu meidät ajatustenvaihtoon, saat toisen mielipiteen ja selkeän ehdotuksen, mitä tilanteessasi kannattaa tehdä.

Soita Jarkolle 044 347 9344 tai paiskaa sähköpostilla jarkko.kurvinen@plutoni.fi

ERIKOISOSAAMISTAMME

Erikoisosaamistamme on modernisoida myynti- ja markkinointiprosesseja, skaalata liiketoimintaa hyödyntäen teknologioita ja auttaa ymmärtämään asiakkaan matkaa rakastettavan asiakaskokemuksen rakentamiseksi.

Kantavana ajatuksena meillä on auttaa yritystäsi luomaan arvoa asiakkaillesi rakentamalla sinusta arvokkaan median ja huomisen sumuverhon raottajan, mielipidejohtajan asiakkaillesi.

TOIMINTATAPAMME

Viemme muutokset läpi yrityksissä yhdistelemällä konsultointia, valmentamista, kouluttamista ja kädet savessa tyylistä tekemistä.

Siksi meidät voi palkata vuokraresurssiksi vaativienkin muutosprojektien läpivientiin.

PYYDÄ YHTEYDENOTTO