Yritys

Rakennamme yrityksesi myynti- ja markkinointikoneiston tuloksentekijäksi.

Tuomme markkinoinnin parhaat strategiat, toimintamallit ja työkalut käyttöösi.

Tutustu ajatuksiimme blogissamme ja katso, miten voisimme auttaa sinua markkinoinnissa.

Autamme

Autamme yrityksiä ja asiantuntijoita rakentamaan myynti- ja markkinointikoneistoja sekä toimimme asiakasyrityksissä ulkoistettuna markkinointipäällikkönä joko jatkuvana palveluna tai vuokraresurssina. Julistamme sisältömarkkinoinnin ja mielipidejohtajuuden ilosanomaa useissa eri medioissa ja innostunmme kerta toisensa jälkeen markkinointiprojektien läpivienneistä.

Yrityksestä

Autamme sinua liiketoimintasi kasvattamisessa: olemme erikoistuneet verkkoliiketoimintaan ja sosiaalisen bisnekseen, asiakaskokemuksen parantamiseen ja yritysten vaikuttavuuden sekä myynnin parantamiseen sisältöstrategian ja sisältömarkkinoinnin keinoin.

Toinen mielipide

Voimmeko auttaa sinua? Kutsu meidät ajatustenvaihtoon, saat toisen mielipiteen ja selkeän ehdotuksen, mitä tilanteessasi kannattaa tehdä. Soita Jarkolle 044 347 9344 tai paiskaa sähköpostilla jarkko.kurvinen@plutoni.fi

Erikoisosaamistamme

Erikoisosaamistamme on rakentaa asiantuntijuuden tunnusmerkkejä mielipidejohtajuuteen ja auttaa rakentamaan yrityksestäsi oman median, minkä avulla voit olla oman toimialansa ensisijainen tiedonhakulähde asiakkaille. Keskeinen teesimme onkin, ”jos et hallitse asiakkaan tiedonhakuvaihetta, et voi hallita kaupantekovaihetta.”

Toimintatapamme

Viemme muutokset läpi yrityksissä yhdistelemällä konsultointia, valmentamista, kouluttamista ja kädet savessa tyylistä tekemistä. Siksi meidät voi palkata vuokraresurssiksi vaativienkin markkinointiprojektien läpivientiin.

Pyydä yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.